Debarasare mobilier vechi

Oferim servicii debarasare mobilier vechi pentru persoanele fizice si juridice.

Debarasare mobila veche din locuinte si sedii de firma. Debarasarea mobilierului vechi se asigura cu personal propriu, care se ocupa de demontarea si incarcarea mobilierului vechi in utilitare.

Transportul se asigura cu utilitare de 3,5 tone si un volum de 10 mc. Odata cu mobila veche se pot si obiecte electrocasnice, electronice, obiecte sanitare, covoare, perdele, draperii, haine, maculatura, boarcane, sticle si orice alte lucruri nefolositoare. Toate obiectele ridicate se depoziteaza la groapa de gunoi.

Oferim servicii de debarasare mobila atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. 0727 656 36.

Debarasare mobilier vechi cu personal calificat si utilitare de 3.5 tone

Debarasare mobilier vechi cu personal calificat si utilitare de 3.5 tone

Debarasare mobilier vechi cu personal calificat si utilitare de 3.5 tone

Atunci cand va ganditi sa va reconditionati casa si sa va schimbati si mobilierul atiunci ar trebui sa stiti ca este un proces destul de dificil.

Este adevarat, nu toata lumea isi permite sa isi schimbe mobila in functie de tendinte, dar, cu toate acestea, mici reamenajari le tot facem ocazional. Astfel, ce facem cu mobila veche de care vrem sa scapam?

Aici intervenim noi cu serviciul de debarasare mobila, un serviciu complet prin care va asiguram atat personal, care se ocupa de demontarea mobilierului, apoi evacuarea lui prin incarcarea in autoutilitara de 3,5 tone si in final descarcarea la groapa de gunoi cu care avem contract.

Dumneavoastra nu trebuie decat sa sunati la firma noastra si sa faceti o programare si de restul ne ocupam noi!

Ne ocupam de la cea mai simpla debarasare de mobilier pana la evacuarea intregii locuinte.

Echipa noastra va sare in ajutor cu solutii optime si cu o eficienta maxima.

Puteti alege cu incredere dintre serviciile noastre de transport mobila veche adaptabile la buzunarul si nevoile fiecaruia.

Avem in vedere toate detaliile legate de debarasarea mobilei si a transportului in sine catre groapa de gunoi cu care avem contract.

O debarasare de mobila efectuata de catre echipa noastra prezinta urmatoarele avantaje:

– lipsa totala de efort din partea clientului care solicita acest serviciu. Acest lucru se datoareaza faptului ca noi ne ocupam de aspectele legate de debarasare.

– profesionalism. Echipa noastra efectueaza zilnic astfel de debarasari si va putem asigura un transport sigur si rapid.

– folosirea echipamentelor si a utilitarelor pentru simplificarea intregului proces.

Ne respectam toate angajamentele si promisiunile fata de clientii nostrii tocmai pentru ca fiecare comanda sa devina prioritatea noastra.

Asadar, contactati-ne si nu veti regreta!

Debarasare mobilier vechi la groapa de gunoi

Debarasare mobilier vechi la groapa de gunoi

Debarasare mobilier vechi la groapa de gunoi

Inainte de a apela la serviciile noastre, va sfatuim sa sortati inca o data toate elementele pe care doriti sa le aruncati. Asta pentru a nu va parea rau, ulterior, ca ati renuntat la un dulap vechi de peste 50 de ani care putea fi valorificat sau la un obiect care putea fi restaurat. Dupa ce ati trecut prin acest proces, ne puteti contacta cu mare incredere. Veti beneficia de un serviciu complet de debarasare mobilier vechi. Asta inseamna ca un tamplar cu experienta se va ocupa de demontarea corpurilor mari, iar o echipa formata din doua, trei persoane de incarcarea obiectelor si componentelor in utilitara.

Manipularea elementelor va fi efectuata pe scari sau cu liftul, insa vom avea grija sa nu incurcam tranzitul in bloc sau in sediul firmei. De asememenea, vom utiliza discuri de glisare si un dolly pentru deplasarea obiectelor voluminoase si mari in asa fel incat sa nu deterioram peretii si podelele. Oferim servicii de debarasare mobilier vechi de calitate ridicata. Elementele vor fi transferate in cel mai scurt timp in locurile special amenajate. Si, astfel, in doar cateva zeci de minute va puteti apuca de reamenajarea spatiului.

Oferim servicii de debarasare mobilier vechi la preturi negociabile. Pentru a primi o oferta personalizata, trebuie sa ne enumerati fiecare obiect in parte. In acest caz, tariful se va stabili in functie de volum Insa daca este vorba de o evacuare totala, costul se va calcula in functie de numarul de curse cu duba pana la groapa de gunoi. De regula, biblioteca, birourile, mesele de conferinta, canapelele, paturile sau sifonierele vor trebuie dezmembrate pentru a putea fi manipulate in siguranta prin holuri si usi.

Asiguram servicii de debarasare mobilier vechi pentru persoanele fizice si juridice. Intervenim cu personal bine instruit in garsoniere, apartamente, case, vile, sedii de firma, magazine, restaurante, oriunde exista mobila veche. Ridicam inclusiv aparatura electronica si electrocasnica: frigidere, congelatoare, aragazuri, masini de spalat, etc.. Avem capacitatea sa evacuam tot mobilierul in doar cateva zeci de minute. Va scapam in cel mai scurt timp posibil de toate vechiturile. Spatiile vor ramane curate dupa plecarea noastra.

Pentru a prelungi durata de viata a mobilierului, iti recomandam sa il cureti constant cu solutii speciale, in functie de materialul din care sunt fabricate, pe care le poti cumpara din magazin. De asemenea, nu este recomandat sa plasezi elementele in bataia directa a soarelui pentru ca lemnul se poate fisura. Daca nu ai alta solutie, atunci acopera geamurile cu folii confectionate special pentru a diminua din puterea razelor soarelui. De asemenea, atunci cand decideti sa mutati corpurile mari, este mai bine sa le demontati, mai ales daca sunt vechi. Daca, insa, ati ajuns la concluzia ca obiectele nu mai au nici o sansa sa mai poate fi utilizate si aveti nevoie de un serviciu debarasare mobilier vechi, ne puteti solicita ajutorul. Vom ridica obiectele de la adresa dumneavoastra si le vom transporta la groapa de gunoi.

Prestam servicii debarasare mobilier vechi din lemn, plastic, sticla si metal cu personal pentru demontare si manipulare. Transportam elementele in locurile special amenajate cu utilitare de 3.5 tone. Sintem dispusi sa actionam pe orice strada din Bucuresti si Ilfov. Ne putem deplasa chiar si pentru un singur obiect. Daca vreti sa scapati, spre exemplu, de biblioteca veche, noi va asiguram un serviciu de evacuare la un pret corect. Ridicam inclusiv galetile, damigenele, butoaiele, covoarele sau draperiile din locuintele mostenite. Daca este cazul, putem elimina mobilierul din locuinta dumneavoastra cu tot cu continut. Evitati sa apelati la intermediari care isi ofera serviciile in schimbul a cativa lei pentru ca va veti trezi cu elementele abandonate trei blocuri mai incolo. Apelati cu incredere la firma noastra atunci cand aveti nevoie de un serviciu debarasare mobilier vechi.