Inchiriere container gunoi Bucuresti

Oferim servicii inchiriere container gunoi Bucuresti pentru persoanele fizice si juridice.

Bena va stationa pe proprietatea beneficiarului pentru o perioada de 3 zile, care poate fi prelungita daca este nevoie. Comenzile se fac cu 24 de ore in avans, iar plata in ziua livrarii, cash.

In container se pot depozita orice materiale nepericuloase: gunoi, moloz, nisip, pamant, bolovani, pietris, lemn, sticla, metal, plastic, ciment, tencuiala, etc..

Bena are o capacitate de 7 metri cubi si trebuie umpluta de client. Noi vom asigura golirea in locurile special amenajate.

Clientii pot obtine anumite reduceri in cazul in care containerul este golit la groapa de gunoi de mai multe ori pe durata standard de inchiriere de 3 zile.

Suntem o firma autorizata care pune la dispozitia clientilor servicii inchiriere container gunoi Bucuresti. Nu are nici o importanta sursa de provenienta a gunoiului. Poate fi de la constructii, demolari, consolidari, renovari, curatenii, etc.. Singura conditie pe care o avem este ca bena sa fie umpluta doar cu deseuri care nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator.

Inchiriere container gunoi Bucuresti dupa curatenie

Inchiriere container gunoi Bucuresti dupa curatenie

Inchiriere container gunoi Bucuresti dupa curatenie

Daca spatiul pe care il detineti a ajuns plin cu gunoaie din cauza faptului ca a fost lasat in paragina, este obligatoriu sa demarati un proces de curatenie. Indiferent ca vorbim de curte sau gradina din jurul blocului. Noi va asiguram evacuarea deseurilor de pe proprietate si transportul in locurile special amenajate. Va punem la dispozitie servicii inchiriere container gunoi Bucuresti si Ilfov. Dumneavoastra trebuie doar sa umpleti bena, de restul ne vom ocupa noi.

Inainte sa va apucati de curatenia propriu-zisa, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa strangeti instrumentele si echipamentele necesare. Grebla, lopata, cazmaua, furca, foarfecele, drujba, masina de tuns iarba, sacii de plastic sau roaba sunt doar cateva dintre elementele esentiale unei salubrizari corespunzatoare. Dupa ce v-ati asigurat ca aveti la dispozitie tot arsenalul, puteti trece la treaba. Verificati fiecare metru patrat din curte pentru a determina ce mai poate fi reparat si ce trebuie aruncat. Nu ezitati sa renuntati, spre exemplu, la scaunele deteriorate, care cu greu mai pot fi utilizate sau restaurate.

Schimbati ulucile rupte sau putrezite din gard. O idee buna este sa il vopsiti pentru a-i oferi un aspect nou. Verificati fiecare piesa de mobilier din curte sau gradina pentru a va asigura ca nu este infestata si ca nu prezinta daune ce nu mai pot fi remediate. Apoi, tundeti arborii si arbustii si taiati crengile si ramurile uscate. Eliminati plantele moarte si buruienile. Noi va vom asigura un serviciu inchiriere container gunoi Bucuresti si Ilfov in care sa incarcati toate aceste deseuri. Repetam, trebuie sa aveti mare grija ca acestea sa nu fie periculoase pentru natura pentru ca nimeni nu isi doreste sa provoace vreun accident.

Urmatorul pas este sa strangeti de pe proprietate bolovanii, pietrele si alte articole care va impiedica sa greblati. Dupa ce spatiul este complet degajat, folositi grebla pentru a strange toate frunzele moarte si deseurile de mici dimensiuni. Porniti dintr-un colt al curtii sau gradinii si curatati pe zone mici, de cel mult doi metri patrati. Strangeti in gramezi toata mizeria, dupa care incarcati-o in bena. La final, utilizati masina de tuns iarba pentru a uniformiza gazonul. Oferim servicii inchiriere container gunoi Bucuresti dupa curatenie curte, gradina, teren, subsol, etc.. Pentru a obtine o bena, trebuie doar sa sunati la numarul de telefon afisat in pagina de contact.

Foarte important este ca pe parcursul curateniei sa purtati manusi rezistente si ochelari de protectie. Nu va doriti, cu siguranta, ca vreo aschie sa va sara in ochi in timp ce greblati sau taiati ramurile si crengile uscate ale arborilor. Dupa ce spatiul arata impecabil, va puteti apuca sa stergeti cu solutii speciale banca, masa, scaunele si celelalte piese de mobilier de pe proprietate. Utilizati carpe sau bureti, in functie de materialul din care sunt fabricate elementele. Pe viitor, va recomandam sa efectuati curatenii periodice si sa nu mai neglijati spatiile pe care le detineti. Gunoiul poate duce la aparitia de sobolani, gandaci si alti daunatori care sunt foarte periculosi, in primul rand, pentru sanatate.

Inchiriere container gunoi Bucuresti dupa constructii, demolari

Inchiriere container gunoi Bucuresti dupa constructii, demolari

Inchiriere container gunoi Bucuresti dupa constructii, demolari

Oferim servicii inchiriere container gunoi Bucuresti si Ilfov dupa constructii, demolari, renovari, consolidari si alte tipuri de proiecte. Bena poate stationa pe proprietatea dumneavoastra cat timp este nevoie. Putem prelungi, fara nici o problema, durata de inchiriere in caz de urgente. Trebuie doar sa ne anuntati. Impreuna vom gasi cea mai potrivita solutie in asa fel incat toate partile implicate sa fie multumite. Containerul poate fi plasat inclusiv pe domeniul public, cu conditia sa nu afecteze circulatia. In orice caz, vom gasi o solutie optima in asa fel incat sa nu aveti de suferit nici dumneavoastra, nici pietonii.

In urma lucrarilor de constructii, demolari, renovari, etc. rezulta cantitati impresionante de gunoi. Mai exact, tone. De care noi va putem scapa conform legilor in vigoare. Va punem la dispozitie un serviciu inchiriere container gunoi Bucuresti in care sa puteti depozita toate deseurile care provin pe parcursul proiectelor pe care le-ati demarat. Asiguram inclusiv golirea containerului la groapa de gunoi cu care avem contract. Colaborarea dintre noi se incheie doar in momentul in care lucrarea a luat sfarsit, iar spatiul este complet salubrizat. Facem tot posibilul sa va oferim servicii de calitate ridicata care sa va depaseasca asteptarile, indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica. Tratam fiecare client la fel si nu facem diferente.

De precizat ca si muncitorii care efectueaza lucrarile contribuie la cresterea cantitatii de gunoi. Mai ales daca pe durata noptii raman in baracile instalate temporar pe santier. In aceste conditii, containerul le va fi foarte folositor, chiar daca se afla in timpul liber. Asta pentru ca pot arunca in bena mancare, hartii, sticle si ce mai utilizeaza. In acest fel, spatiul va ramane curat, iar gunoaiele nu risca sa ajunga in strada. Oferim servicii inchiriere container gunoi Bucuresti pentru orice tip de proiect. Beneficiarul se ocupa de umplere, noi de golire in locurile special amenajate. Nu vom parasi adresa dumneavoastra pana cand spatiul nu va fi curat.