Inchiriere container moloz gunoi

Oferim servicii inchiriere container moloz gunoi in Bucuresti si Ilfov pentru o perioada de 3 zile, ce poate fi prelungita daca este necesar. Nu vom avea absolut nimic impotriva.

Containerul este de 7 metri cubi si poate fi incarcat cu gunoi, moloz, pamant, nisip, lemn, plastic, sticla, hartie, metal, orice material nepericulos.

Comanda pentru inchiriere container moloz gunoi se face cu 24 de ore in avans, iar plata in dimineata livrarii, cash.

Incarcarea containerului trebuie asigurata de beneficiar, noi ne ocupam de descarcarea la groapa de gunoi cu care avem contract. Daca bena este descarcata de mai multe ori pe durata celor 3 zile, atunci sunteti eligibil pentru a obtine anumite reduceri care, cu siguranta, va vor incanta la maximum.

Serviciul de inchiriere container moloz gunoi este destinat persoanelor fizice si juridice care executa diverse proiecte: renovari, demolari, constructii, consolidari, curatenii, etc..

Containerul va stationa in curtea beneficiarului sau pe domeniul public, mai exact pe trotuar, in asa fel incat circulatia sa nu fie incurcata.
Inchiriere container moloz gunoi pentru curatenie subsol

Inchiriere container moloz gunoi pentru curatenie subsol

Inchiriere container moloz gunoi pentru curatenie subsol

Pentru foarte multe persoane, subsolul este locul ideal pentru depozitare mobilier, aparatura electronica si electrocasnica, covoare, carti si alte elemente. Cu timpul, spatiul ajunge, insa, unul insalubru daca produsele sunt afectate de umiditate. Fapt care duce, implicit, la aparitia daunatorilor. Daca va confruntati cu o astfel de problema, este obligatoriu sa demarati o curatenie generala. Iar daca in subsol se afla foarte multe obiecte, atunci va putem pune la dispozitie un serviciu inchiriere container moloz gunoi de 7 metri cubi. In acesta puteti depozita orice produs care nu poate atenta la siguranta mediului inconjurator. Avem rugamintea sa ne contactati cand containerul se va umple pentru a-l putea goli la groapa de gunoi. Apoi, daca mai este necesar, il vom aduce din nou la adresa dumneavoastra. Pentru ca nu este exclus ca in urma curateniei sa rezulta doua sau chiar trei containere de moloz si gunoi.

Daca ati sesizat ca articolele au fost afectate de umiditate, incercati sa le scoateti cat mai rapid din subsol in scopul de a minimiza daunele si, eventual, a salva o parte din bunuri. Un subsol umed reprezinta un teren perfect pentru aparitia mucegaiului, care distruge zidurile, mobilierul, covoarele, pardoselile, etc. si poate duce la o calitate slaba a aerului din interior ce cauzeaza probleme respiratorii, inclusiv astm, si boli grave. Motiv pentru care va sfatuim sa purtati masca de protectie in momentul in care coborati in subsol pentru a face curatenie. Mai intai, scoateti toate aparatura electronica si electrocasnica. Asigurati-va ca nici un obiect nu se mai afla in priza. Apoi, evacuati, pe rand, fiecare articol pana cand in incapere nu mai ramane absolut nimic. Stabilti afara ce doriti sa mai pastrati. Restul elementelor le puteti incarca in bena de 7 metri cubi pusa la dispozitie de firma noastra. Oferim servicii de inchiriere container moloz gunoi in urma carora spatiile pe care le detineti raman complet salubrizate.

Urmatorul pas este sa scapati de apa existenta in subsol. Exista mai multe modalitati. O puteti face prin metoda clasica, utilizand carpe, prosoape, mopuri si galeti, in cazul in care umiditatea nu este severa. Puteti apela inclusiv la un aspirator special, insa aveti grija sa il conectati in priza departe de apa. Daca zona este inundata grav, atunci este recomandat sa luati in considerare inchirierea unei pompe. Este foarte important sa scapati de toata apa si sa uscati corespunzator subsolul pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului. Asa ca nu neglijati aceasta etapa. Dupa ce ati scapa de apa, utilizati ventilatoare si un dezumidificator pentru a usca intregul perimetru. Daca este posibil, lasati ferestrele deschise pentru a permite circulatia aerului si uscarea rapida. Daca subsolul este prevazut cu gips carton, iar unele zone au fost afectate, este mai bine sa le indepartati. Pe tot parcursul curateniei, va stam la dispozitie cu un serviciu de inchiriere container moloz gunoi de calitate ridicata. Ne ocupam de transportul deseurilor la groapa de gunoi cand bena se va umple.

Inchiriere containere moloz gunoi de 7 metri cubi

Inchiriere containere moloz gunoi de 7 metri cubi

Inchiriere containere moloz gunoi de 7 metri cubi

Dupa ce subsolul s-a uscat, este momentul sa il curatati si sa il dezinfectati pentru a scapa de orice bacterie care ar fi putut veni prin canalizare, grupuri sanitare, etc.. Absolut toate zonele trebuie dezinfectate, inclusiv peretii si mobilierul din lemn si non-tapitat care zacea in apa si pe care l-ati pastrat. Asteptati pana cand toate suprafetele sunt uscate, dupa care aplicati cu un pulverizator un lichid special, bazat pe apa distilata si saruri anorganice, pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului. Cand subsolul s-a uscat, ultimul pas este sa indepartati cu o matura praful si molozul si sa ne contactati pentru a veni sa ridicam containerul. Acesta urmeaza sa fie golit in locurile special amenajate. Oferim servicii de inchiriere container moloz gunoi dupa curatenie subsol, pod, gradina, curte, teren, hotel, vila, etc.. Raspundem pozitiv oricarei solicitari, indiferent de strada din Bucuresti sau Ilfov unde trebuie sa transportam bena.

Cantitati de moloz si gunoi intalnim la orice pas. Important este sa stim cum sa scapam de ele. Niciodata nu abandonati deseurile in strada. Pe langa faptul ca veti primi o amenda usturatoare din partea autoritatilor locale, sunt sanse mari sa blocati canalizarea si traficul auto si pietonal. Acum puteti scapa de moloz si gunoi conform legilor in vigoare, fara prea multa bataie de cap. Cu un simplu telefon la numarul de telefon din pagina de contact, puteti considera problema ca si rezolvata. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica, va oferim servicii de inchiriere container moloz gunoi. Bena are o capacitate de 7 metri cubi si poate fi incarcata cu orice material nepericulos. O proiect de anvergura nu poate fi demarat fara un container. De altfel, autoritatile obliga cetatenii care efectueaza lucrari de constructie, renovare, demolare sau consolidare sa incheie un contract cu o firma autorizata care sa le asigure transportului molozului si gunoiului care va rezulta la groapa de gunoi. Demarati orice proiect legal, cu ajutorul firmei noastra. Noi va sprijinim cu tot ce aveti nevoie. Containerul va fi prezent la adresa dumneavoastra pana in momentul in care proiectul este incheiat, iar spatiul complet salubrizat.