Containere deseuri

Oferim servicii inchiriere containere deseuri de 7 metri cubi pentru transport moloz, gunoi sau alte materiale. Inchirierea containerelor pentru transport moloz se face pe o perioada de 2-3 zile, dar atunci cand este necesar ca bena sa stationeze pe santier se poate prelungi termenul contra cost. Incarcarea containerului revine in sarcina beneficiarului. In containere se pot depozita deseuri de orice fel: menajere sau nemenajere, deseuri din constructii si demolari. Nu se pot depozita deseuri periculoase deoarece necesita un transport cu un regim special.

Putem inchiria  containere atat in Bucuresti cat si in Ilfov. Comanda pentru inchirierea containerului se face cu 24 ore inainte cu plata la livrare. 0727 656 366.

Ca lipsa de amenajari si a exploatarii deficitare, producerea de deseuri si depozitele de deseuri se  numara printre obiectivele recunoscute ca generoatoare de impact si risc pentru sanatatea publica.

Inchiriere containere deseuri pentru 72 de ore

Inchiriere containere deseuri pentru 72 de ore

Inchiriere containere deseuri pentru 72 de ore

Transportul deşeurilor reprezinta, de fapt, totalitatea proceselor care incep dupa colectarea deseurilor si se incheie cu predarea acestora la instalatiile de reciclare, tratare şi /sau eliminare a acestora.

Accelerarea raspandirii epidemiilor prin contactul cu deseurile din gospodarii particulare sau de exemplu din amplasamente pentru tratamente medicale este astazi un fapt cunoscut, caruia i se cauta solutii în cadrul asigurarilor sociale.

Microrganismele şi substantele din reziduurile urbane pot afecta sanatatea oamenilor. Multe dintre mecanismele de transport şi de manifestare ale acestora sunt cunoscute.

Mediul inconjurator a devenit din ce in ce mai poluat, de aceea trebuie protejat in primul rand de noi prin depozitarea deseurilor in locurile special amenajate.

Deseurile menajere sunt reprezentate de resturile alimentare, hartie, mase plastice, cioburi, care necesita o colectare si o tratare adecvata pentru a reduce poluarea mediului cu aceste deseuri. Ele provin de regula din urma activitatilor a scolilor, restaurantelor, gradinitelor, institutii publice, institutii administrative, intreprinderi industriale etc.

Va oferim containere deseuri spre in vederea colectarii deseurilor de la locul de producere. Containerele umplute ii transportam apoi in sistem inchis pentru a fi golite mai departe la groapa de gunoi.

Sunati-ne si astfel veti gasi cele mai bune preturi!

Deseurile provin, in principal, de la orice tip de proiecte, in special de la constructii si demolari. De altfel, legea obliga persoanele fizice si juridice sa incheie un contract cu o firma autorizata care sa asigure servicii de inchiriere containere deseuri in locurile special amenajate. In caz contrar, persoanele in cauza risca amenzi drastice din partea autoritatilor.

Obligatia de a incheia un parteneriat cu o firma care sa asigure servicii de inchiriere containere deseuri este cat se poate de logica. Spre exemplu, in urma unor proiecte de constructie sau demolare, va rezulta o cantitate insemnata de moloz, pamant, gunoi si alte materiale. Pe care o persoana nu le poate arunca, pur si simplu, in tomberoane sau la ghena. De abandonarea acestora pe strada nici nu se pune problema.

Prin intermediul nostru, puteti scapa rapid si eficient de toate deseurile care nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator. Tot ce trebuie sa faceti este sa le depozitati in container, iar cand acesta se umple sa ne contactati. In cel mai scurt timp posibil, ne vom prezenta la fata locului si vom ridica bena, ce urmeaza a fi golita la groapa de gunoi. Iar daca nu ati terminat lucrarea, containerul va reveni in locul unde efectuati lucrarea respectiva. Retineti faptul ca vom incheia colaborarea cu dumneavoastra doar in momentul in care spatiul va fi degajat de deseuri.

Oferim servicii inchiriere containere deseuri pentru persoanele fizice si juridice pentru o perioada de cel mult 72 de ore. Daca bena va fi golita la groapa de gunoi de mai multe ori in acest interval, veti primi anumite reduceri. Daca demolati o cladire, construiti o casa sau faceti curatenie in gradina, noi va asiguram un serviciu inchiriere containere deseuri de calitate ridicata. Aveti posibilitatea sa depozitati in bena orice material nepericulos: pamant, gunoi, nisip, pietre, plastic, hartie, metal, lemn, etc..

Inchiriere containere deseuri pentru constructii si demolari

Inchiriere containere deseuri pentru constructii si demolari

Inchiriere containere deseuri pentru constructii si demolari

Indiferent daca aveti in plan sa demolati sau sa construiti o cladire, trebuie sa va pregatiti corespunzator pentru proiect. In primul rand, veti avea nevoie de autorizatiile necesare. Discutati cu autoritatile locale si aflati ce hartii trebuie sa depuneti la dosar. Apoi, este important sa angajati un profesionist care sa se ocupe de proiect. Chiar daca aveti anumite cunostinte, nu este recomandat sa va apucati pe cont propriu de o constructie sau demolare. In mediul online veti gasi o varietate de firme care isi ofera serviciile, nu conteaza tipul de proiect pe care doriti sa il demarati. Noi va putem ajuta cu un serviciu inchiriere containere deseuri in Bucuresti si Ilfov. Comanda se face cu 24 de ore in avans, iar plata la livrarea benei, cash, a doua zi.

Suntem o firma autorizata care ofera servicii inchiriere containere deseuri pentru orice tip de proiect. Raspundem pozitiv cererii dumneavoastra indiferent ca demolati o cladire, construiti o casa, faceti curatenie intr-un spatiu mare sau va consolidati vila. Singura conditie este ca procesul sa aiba loc in Capitala sau zonele limitrofe. Bena va stationa in curte sau pe domeniul public, in asa fel incat circulatia pietonilor sau autoturismelor sa nu fie afectata.

Va mai atragem inca o data atentia sa nu aruncati deseurile in strada. In afara faptului ca veti fi drastic amendat de autoritati, exista riscul sa puneti in pericol siguranta mediului. Ganditi-va ce s-ar intampla daca molozul pe care l-ati aruncat va bloca traficul sau canalizarea. Practic, intreaga zona va fi paralizata. Evitati aceste scenarii si scapati legal de moloz, gunoi si alte materiale. Oferim servicii inchiriere containere deseuri provenite de la orice tip de lucrare. Noi transportam resturile in locurile special amenajate, in asa fel incat nici o parte sa nu aiba, ulterior, de suferit.

Asiguram servicii inchiriere containere deseuri cu capacitatea de 7 metri cubi. Deseul reprezinta un rest dintr-un material rezultat dintr-un proces tehnologic de realizare a unui anumit produs, care nu mai poate fi valorificat direct pentru realizarea produsului respectiv. Deseurile provin de la constructii, demolari, curatenii, consolidari sau orice alte proiecte, mai mici sau mai mari. Firma noastra va scapa de deseuri conform legilor in vigoare si fara sa riscati siguranta mediului inconjurator.