Containere gunoi

Oferim servicii inchiriere containere gunoi pentru persoanele fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov.

Inchiriem containere de 7 metri cubi pentru transport.

Containerul stationeaza la client maxim 3 zile sau pe baza de contract pentru o perioada mai mare.

In container se poate incarca gunoi menajer, gunoi gospodaresc, gunoi de la diverse prelucrari de materiale, orice tip de gunoi nepericulos.

Motto: „Adoptand cu totii niste gesturi simple dar cu impact deosebit ne manifestam dragostea fata de natura si lasam mostenire generatiilor viitoare un mediu inconjurator sanatos…”

Daca reziduurilor li se permite sa domine mediul, echilibrul natural este pierdut si acest dezechilibru poate avea efecte dezastruoase – asupra animalelor, vegetatiei si chiar a climei. Din aceste motive, studiul si impiedicarea poluarii a devenit o necesitate a comunitatilor umane.

Suntem o firma autorizata care pune la dispozitia clientilor servicii de inchiriere containere gunoi.

Termenul de poluare (lat. pollo, polluere – a murdari, a profana) desemneaza orice activitate care, prin ea insasi sau prin consecintele sale, aduce modificari echilibrelor biologice, influentand negativ ecosistemele naturale si/sau artificiale cu urmari nefaste pentru activitatea economica, starea de sanatate si confortul speciei umane.

Inchiriere containere gunoi in Capitala si zonele limitrofe

Inchiriere containere gunoi in Capitala si zonele limitrofe

Orice activitate umana are un impact potential asupra mediului inconjurator. Ca parte a naturii, omul interactioneaza cu mediul, dar stadiul la care a ajuns civilizatia umana face ca noi sa fim oarecum iesiti partial de sub legile naturii si mecanismele ei de reglare, ceea ce ne face mai puternici dar totodata foarte vulnerabili, greselile nemaifiindu-ne corectate prompt de natura. Trebuie acum tot mai mult sa ne purtam de grija singuri si noua dar si naturii, de care continuam totusi sa depindem.

Poluarea uscatului este forma de poluare cea mai dificil de masurat si de controlat, iar solul este mai dificil de curatat decat aerul sau apa. Uscatul este utilizat pentru depozitarea deseurilor menajere si comerciale, iar noroiul de la statia de epurare a apelor reziduale este depozitat pe uscat sub forma unei suspensii in apa sau in stare uscata sau semiuscata. Noroiul contine cantitati importante de substante nutritive, precum azotul si fosforul, dar el poate sa contina si cantitati nedorite de metale toxice.

Oferim servicii inchiriere containere gunoi in Capitala si zonele limitrofe. Comenzile se fac cu o zi in avans, iar plata la livrare, cash. Resturile depozitate in bena nu trebuie sa reprezinte un pericol pentru mediul inconjurator.

Poluarea solului este rezultatul actiunii de dereglare a functionarii normale a solului, ca mediu de viata, prin degradarea fizica, chimica sau biologica.

Cadrul legislativ general in domeniu este asigurat de Legea privind protectia mediului nr.137/1995 care introduce obligatia pentru toti detinatorii de a proteja solul, subsolul si ecosistemul terestru prin masuri de gospodarie, coneservare , organizare si amenajare a teritoriului.

SCURT ISTORIC AL GUNOIULUI MENAJER

-Timpurile preistorice

Primii oameni duceau o viata nomada, in grupuri restranse pentru o anumita perioada de timp pentru ca mai apoi sa se mute in alt loc. Gunoiul ramas era in mare parte biodegradabil, obiectele folosite, unelte din lemn, piatra sau os erau din materiale naturale si nu reprezentau nici un fel de pericol pentru mediu. Odata cu crearea unor asezari permanente oamenii au inceput sa se confrunte cu problema acumularii gunoiului.

-Civilizatiile antice

Pentru o lunga perioada de timp civilizatiile timpurii nu aveau metode pentru a rezolva problema deseurilor menajere, astfel ca gunoiul era cateodata lasat in casa, iar cea mai mare parte din el ajungea pe strazi. Cand mirosul devenea insuportabil era acoperit cu un strat de pamant sau lut, crescand nivelul strazilor. In Troia, acumularea deseuriilor pe podea si pe strazi facea necesara ridicarea acoperisurilor caselor si schimbarea intrarilor in case. In Egipt, deseurile, provenind deseori de la familii instarite, erau colectate si aruncate in Nil.

Ati facut curatenie in curte? S-a strans o cantitate mare de mizerie? Atunci va punem la dispozitie servicii inchiriere containere gunoi de 7 metri cubi pentru o perioada de 3 zile.

Inchiriere containere gunoi dupa curatenie curte

Inchiriere containere gunoi dupa curatenie curte

Inchiriere containere gunoi dupa curatenie curte

Prima groapa de gunoi a fost produsul grecilor antici. In jurul aniilor 500 i.e.n., grecii amenajau gropi municipale de gunoi si scriau legi ce prevedeau depozitarea gunoiului menajer la cel putin 1,5 km
distanta de zidurile orasului. Prin aceeasi perioada in Atena prima lege care impiedica locuitorii sa-si arunce gunoiul pe strazi a fost pusa in aplicare. Pana in 200 i.e.n., in marile orase din China au fost introduse forte de munca pentru colectarea gunoiului. Cele mai mari probleme privind deseurile menajere au aparut in Roma datorita populatiei numeroase. Familiile bogate foloseau sclavi pentru a scapa de gunoi, insa mare parte ramanea pe strazi.

-Evul mediu

In zonele urbane, gunoiul era inca aruncat pe strazi, conditiile de trai in zonele dens populate fiind astfel precare. Animalele domestice, precum porci si pasarile, umblau prin gunoiul adunat pe strazi, ducand astfel focarul de infectie in casele oamenilor. Gunoiul atragea deasemenea un numar mare de sobolani fapt ce a dus la declansarea ciumei bubonice, boala care a decimat populatia Europei in acea perioada. Catre sfarsitul evului mediu, conditiile sanitare au inceput sa se imbunatateasca datorita dezvoltarii drumurilor pavate si a sistemelor de curatenie a strazilor in orase.

-Inceputul anilor 1900

Civilizatiile occidentale au inceput sa realizeze faptul ca virusii cauzatori de boli si epidemii proveneau de la deseuri. Astfel ca s-a inceput o colectare regulata a gunoiului iar straziile erau curatate de catre persoane angajate special pentru aceasta munca. Deseurile colectate erau depozitate in gropi de gunoi, aruncate in mare sau arse, ceea ce a condus la crearea unor probleme de mediu.

Oferim servicii inchiriere containere gunoi pentru lucrari de curatenie curte, renovare, demolare sau constructie. Clientul se ocupa de umplere, in timp ce noi de golire in locurile special amenajate.

La jumatatea aniilor 1900 s-au folosit noi metode de eliminare a deseurilor, acestea fiind acoperite in gropi de gunoi special amenajate. S-a revenit la arderea gunoiului dar, desi volumul deseurilor scadea prin aceasta metoda, era afectata calitatea aerului. Oamenii nu mai refoloseau materialele, acestea fiind usor de inlocuit, ceea ce a determinat o crestere masiva a deseurilor si probleme majore de mediu din cauza compusilor chimici si a altor materiale periculoase.