Containere moloz

Oferim servicii inchiriere containere moloz in Bucuresti si Ilfov.

Inchiriem containere moloz pentru evacuarea deseurilor din santiere si gospodarii.

Containerele au capacitate de 7 metri cubi si suporta o greutate de maxim 10 tone.

Inchirierea containerelor se face pe o durata limitata de 3 zile.

Plata pentru inchirierea containerului se face cash, la livrare.

Inchiriere containere moloz de 7 metri cubi

Inchiriere containere moloz de 7 metri cubi

Inchiriere containere moloz de 7 metri cubi

Containerele sunt destinate lucrarilor mari, cum ar fi constructia unei case, vile, bloc, etc.. De asemenea, bena mai este necesara si dupa un proiect de demolare. In urma unor astfel de procese, rezulta tone de moloz. Iar unei persoane fizice si juridice ii este imposibil sa scape de resturi. Acestea nu pot fi aruncate la clasica ghena de gunoi sau lasate pe strada. Este nevoie de ajutorul unei firme autorizata de transport moloz. Noi suntem exact solutia pe care o cautati. Oferim servicii inchiriere containere moloz de 7 metri cubi pentru orice tip de proiect. Beneficiarul se ocupa de umplere, in timp ce noi de golire in locurile special amenajate. Colaborarea se incheie doar in momentul in care spatiul dumneavoastra este complet degajat de moloz.

Molozul reprezinta un material sub forma de pulbere de tencuiala, sparturi de caramida si mortar, provenit din daramarea unor ziduri sau dupa executarea unor lucrari de zidarie. Molozul mai rezulta si in urma curatarii unui spatiu deschis, cum ar fi curtile, gradinile si terenurile. Molozul reprezinta, practic, orice material de constructie (caramida, mortar, tencuiala) provenit din demolarea sau constructia unei cladiri. Daca vreti sa scapati de aceste resturi conform legilor in vigoare, avem rugamintea sa ne contactati cu 24 de ore in avans pentru a rezerva un container. Acesta va fi livrat la adresa dumneavoastra doua zi, de dimineata, ocazie cu care veti putea face si plata, cash. Containerul poate fi descarcat la groapa de gunoi chiar si de mai multe ori pe parcursul celor 3 zile pe care vi-l inchiriem. Situatie in care veti obtine anumite reduceri. Oferim servicii de inchiriere containere moloz provenit de la orice tip de proiect.

Daca doriti sa demolati o cladire, va recomandam sa faceti un ultim tur inainte ca profesionistul pe care l-ati angajat sa inceapa treaba. Asta in scopul de a va asigura ca nu ati lasat in urma nici un obiect de care sa va para rau. Dupa demolare, foarte multe persoane ajung sa regrete ca nu au pastrat usile, ferestrele, sursele de iluminat, chiuvetele, intrerupatoarele, prizele si chiar linoleumul. Evitati astfel de momente si inspectati cu atentie fiecare colt al incaperii. Daca observati ceva care ar putea fi valorificat sau utilizat la un proiect viitor, nu ezitati sa il pastrati. De asemenea, atunci cand planificati demolarea unei cladiri, asigurati-va ca utilitatile au fost deconectate. Nu incepeti daramarea daca gazele, apa, energia electrica, energia termica, etc. nu au fost oprite pentru ca puteti provoca daune majore. La final, noi va punem la dispozitie servicii de inchiriere containere moloz de 7 metri cubi in care sa plasati toate materiale care nu sunt periculoase pentru natura.

Inchiriere containere moloz, gunoi, deseuri

Inchiriere containere moloz, gunoi, deseuri

Inchiriere containere moloz, gunoi, deseuri

Constructia unei cladiri, ca, de altfel, si demolarea, nu trebuie demarata fara autorizatie. Discutati cu antreprenorul si stabiliti cine se va ocupa de obtinerea tuturor avizelor. Apoi, mai ales daca vreti sa ridicati, spre exemplu, o casa, nu neglijati importanta unui arhiect sau inginer. Acesta va poate ajuta enorm pe parcursul proiectului. Asigurati-va ca veti angaja persoana potrivita. Discutati cu rudele si prietenii pentru o recomandare sau alegeti o persoana de pe internet, doar dupa ce verificati referintele si cum s-a descurcat la lucrarile precedente. O etapa foarte importanta in constructia unei cladiri este alegerea materialelor. Nu optati pentru articole ieftine. Veti scuti niste lei, insa, pe termen lung, investitia se va dovedi falimentara. Selectati materiale de constructii durabile si rezistente, de calitate. Pe parcursul lucrarilor, pe proprietatea dumneavoastra se va afla permanent un container de 7 metri cubi in care sa puteti depozita toate deseurile care provin. Oferim servicii de inchiriere containere moloz pentru orice tip de lucrare.

Molozul reprezinta o adevarata problema pentru multe dintre persoanele care au in plan demararea unui proiect de anvergura. Asta pentru ca multe nu au habar de existenta firmei noastre. Si prefera sa apeleze la intermediari, care au ca scop principal sa obtina cat mai multi bani. Nu este si cazul nostru. Stim ca este criza, motiv pentru care cautam sa gasim impreuna cu clientul cea mai buna solutie. Tarifele pe care le percepem sunt cele mai bune de pe piata si oferim anumite reduceri. Obiectul nostru este sa oferim clientilor servicii de inchiriere containere moloz de calitate ridicata, care sa le depaseasca asteptarile. Tocmai din acest motiv, suntem dispusi sa prelungim durata de inchiriere standard de 3 zile daca este cazul. Este exclus sa ridicam containerul si sa va lasam cu molozul pe proprietate la expirarea contractului de inchiriere. Vom gasi solutia optima in asa fel incat proprietatea unde a avut loc proiectul sa ramana complet salubrizata.

Oferim servicii de inchiriere containere moloz, gunoi, deseuri cu capacitati de 7 metri cubi in Capitala si zonele limitrofe. Pentru noi, nu are nici o importanta sursa de provenienta a molozului. Singurul lucru care ne intereseaza este ca acesta sa nu fie periculos. Daca aceasta conditie va fi indeplinita, vom incepe o colaborare bazata pe respect reciproc. Dupa ce ati umplut containerul, avem rugamintea sa ne telefonati. In cel mai scurt timp, la adresa dumneavoastra va sosi o echipa care va ridica bena. O vom goli la groapa de gunoi cu care avem contract, iar daca este cazul o vom readuce acolo unde se deruleaza proiectul. Demolati, construiti sau renovati o cladire? Faceti curatenie in gradina din jurul blocului? Vreti sa degajati terenul pe care l-ati cumparat de deseuri? Nu stiti cum sa scapati de moloz? Noi suntem gata sa va ajutam! Va asiguram servicii complete de inchiriere containere moloz. Prin intermediul nostru, aveti posibilitatea sa evacuati molozul de pe proprietate rapid si eficient. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa asigurati umplerea containerului. De restul ne vom ocupa noi! Bena va fi golita in locurile special amenajate.