Inchiriere containere organizare santier

Oferim servicii inchiriere containere organizare santier pentru firmele de constructii si nu numai. Suntem dispusi chiar sa punem la dispozitia clientilor preturi preferentiale.

Containerele au capacitatea de 7 metri cubi si stationeaza 3 zile lucratoare pe santier. Daca este necesar, nu vom ezita sa prelungim durata de inchiriere.

In container se pot depozita doar deseurile care nu sunt periculoase pentru mediul inconjurator: moloz, gunoi, pamant, nisip, pietris, BCA, tencuiala, metal, plastic, sticla, lemn, etc..

Comenzile se fac cu o zi in avans, iar plata la livrare, cash. Avem capacitatea sa golim containerele la groapa de gunoi chiar si de mai multe ori pe parcursul celor 3 zile in care vor stationa pe santier. Daca se va intampla acest lucru, veti obtine anumite reduceri.

Suntem o firma autorizata care ofera servicii complete de inchiriere containere organizare santier in Bucuresti si Ilfov. Deseurile vor fi evacuate de pe proprietatea unde efectuati lucrarile si transportate in locurile special amenajate.

Aproximativ 25% – 30% din toate deseurile generate in Uniunea Europeana provin de la constructii si demolari. Fluxul este format din numeroase materiale, inclusiv beton, caramizi, gips, lemn, sticla, metale, plastic, solventi, azbest si sol excavat. Deseurile provin din activitati precum constructia de cladiri si a infrastructurii civile, demolarea totala sau partiala a cladirilor si a infrastructurii civile, constructia si intretinerea drumurilor. In urma tuturor acestor proiecte, veti avea nevoie de o firma care sa asigure transportul molozului la groapa de gunoi. Noi va putem asigura un serviciu de inchiriere containere organizare santier in urma caruia intreg perimetrul va ramane complet salubrizat.

Inchiriere containere organizare santier pentru constructii

Inchiriere containere organizare santier pentru constructii

Inchiriere containere organizare santier pentru constructii

Exista mai multe tipuri de deseuri, dupa cum urmeaza:

1. Deseuri municipale, care includ deseuri menajere, deseuri comerciale, deseuri de la demolari

2. Deseuri periculoase, care includ deseuri industriale

3. Deseuri biomedicale, care includ deseuri clinice

4. Deseuri periculoase speciale, care includ deseuri radioactive, deseuri explozive, deseuri electronic

Deseurile din constructii consta din materialul nedorit produs direct sau accidental prin constructie sau industrie. Acestea includ materiale de constructii cum ar fi de izolatii, cuie, cabluri electrice, armaturi metalice, materiale de dragare, buturugi si moloz. Daca vreti sa scapati de toate aceste materiale, o puteti face prin intermediul nostru. Va asiguram un serviciu inchiriere containere organizare santier de 7 metri cubi in care puteti depozita orice articol care nu poate afecta siguranta naturii. De precizat ca deseurile din constructii pot contine plumn, azbest sau alte substante periculoase, asa ca trebuie sa fiti foarte atent ce incarcati in containere. Insa, de obicei, angajatii unei firme de constructii sunt bine instruiti si nu au obiceiul sa faca gresei.

De regula, deseurile din constructii sunt formate din materiale (caramida, beton si lemn) deteriorate sau neutilizate din diverse motive in timpul constructiei. Există posibilitatea de a recicla multe elemente ale deșeurilor din construcții. Spre exemplu, molozul poate fi zdrobit și reutilizate în proiecte de construcții, iar deșeurile de lemn pot fi recuperate. În Anglia, tot personalul firmelor care efectuează lucrari de constructie este obligat sa recicleze deseurile. In alta ordine de idei, daca sunteti o firma de constructii si veti demara o lucrare in Bucuresti sau Ilfov, ne puteti solicita cu maxima incredere sprijinul. Va punem la dispozitie un serviciu de inchiriere containere organizare santier in asa fel incat sa puteti scapa conform legilor in vigoare de deseurile care raman in urma proiectului si sa nu fiti nevoit sa platiti vreo amenda autoritatilor locale.

Ca o concluzie, constructia unei cladiri poate fi demarata doar dupa ce veti incheia un contract cu o firma care sa asigure transportul deseurilor la groapa de gunoi. Iar noi suntem solutia pe care o cautati. Va punem la dispozitie servicii de inchiriere container organizare santier pe tot parcursul proiectului. Toate deseurile care provin in urma lucrarilor vor fi transportate la groapa de gunoi cu care avem contract. In aceasta categorie intra pamantul care va rezulta dupa saparea fundatiei, materialele care au ramas dupa ce a fost ridicata structura cladirii, resturile de la acoperis, bucatile de BCA, sparturile de gresie si faianta, resturile de parchet, absolut orice articol care nu este utilizat la ridicarea cladirii. Noi va scapam de toate acestea conform legilor in vigoare si, astfel, toate partile implicate vor fi pe deplin satisfacute la finalul proiectului.

Inchiriere containere organizare santier de 7 metri cubi

Inchiriere containere organizare santier de 7 metri cubi

Inchiriere containere organizare santier de 7 metri cubi

Santierul reprezinta un spatiu care va genera permanent deseuri de tot felul, in cantitati mari. Tocmai din acest motiv, va oferim servicii de inchiriere containere organizare santier. Ne dorim ca muncitorii dumneavoastra sa isi poata desfasura activitatea corespunzator, astfel ca ne vom asigura ca benele vor fi golite la momentul potrivit. Oferim servicii de inchiriere containere organizare santier inclusiv pentru persoanele fizice, care sunt dispuse sa construiasca pe cont propriu un garaj sau magazie. Chiar daca santierul va fi mai mic, cantitatea de moloz va fi considerabila. Iar containerele noastre va vor fi de real folos. Pentru a comanda o bena, trebuie doar sa apelati numarul de telefon din pagina de contact. Un operator va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie. Il puteti intreba absolut orice, inclusiv preturile si reducerile pe care le puteti obtine.

Oferim servicii inchiriere containere organizare santier in Capitala si zonele limitrofe, indiferent daca proiectul este sau nu de anvergura. Clientul este stapanul nostru. Daca doreste o bena, ii vom face pe plac. Singura rugaminte pe care o aveam este sa o umple doar cu materiale nepericuloase, pentru a nu afecta mendiul inconjurator. Fiecare constructie atrage, de regula, o cantitate deloc de neglijat de deseuri. De obicei tone de gunoi, pamant, moloz, bolovani, lemn, plastic, sticla, metal, nisip, BCA si alte materiale. Aceste deseuri trebuie evacuate de pe santier si transportate in locurile special amenajate. Firma noastra se va ocupa de acest aspect. Garantam tuturor clientilor ca resturile nu vor fi abandonate in strada, ci vor ajunge la groapa de gunoi. Suntem alaturi de persoana care ne solicita sprijinul pana in ultima faza a proiectului, nu ne vom retrage, sub nici o forma, pe parcurs. Incheiam colaborarea doar in momentul in care a avut loc cel din urma finisaj al cladirii construite sau renovate.