Containere santier

Oferim servicii inchiriere containere santier pentru firmele de constructii care desfasoara lucrari in Bucuresti si Ilfov.

Inchiriem containere pentru evacuare deseuri de la santiere.

Containerele  pentru santier au capacitate de 7 metri cubi si suporta o greutate maxima de 10 tone.

Containerele staioneaza 3 zile lucratoare la santier.

Atunci cand este cazul stationarea se va prelungi.

Incheiem contracte cu firmele de contructii si oferim un pret preferential.

Inchiriere containere santier Bucuresti si Ilfov

Inchiriere containere santier Bucuresti si Ilfov

Inchiriere containere santier Bucuresti si Ilfov

O firma de constructii ofera clientilor lucrari diverse, de la renovari locuinte, magazine, birouri si pana la reparatii cladiri, placari rigips sau amenajari interioare si exterioare. Cantitatea de deseuri care rezulta in urma unor astfel de proiecte este foarte mare. De ordinul tonelor. In cazul in care sunteti patronul unei firme de constructii, va sfatuim sa apelati de fiecare data la serviciile noastre. Va vom pune la dispozitie servicii de inchiriere containere santier oriunde in Capitala si zonele limitrofe. De umplerea benelor se vor ocupa muncitorii care efectueaza lucrarile, iar noi vom asigura golirea la groapa de gunoi. Fiind vorba de lucrari de anvergura, suntem disponibili sa golim containerului de fiecare data cand ajunge plin. Caz in care firma dumneavoastra va obtine anumite reduceri. In bena, se pot depozita orice materiale care nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator: moloz, pamant, gunoi, metal, plastic, sticla, pietris, bolovani, nisip, BCA, etc..

Lucram cu firme mari si mici si oferim servicii de inchiriere containere santier indiferent de tipul proiectului. Bena are o capacitate de 7 metri cubi si va stationa in locul unde sunt efectuate lucrarile pentru o perioada standard de 3 zile. Daca este nevoie, nu vom ezita sa prelungim durata de inchiriere. Santierul reprezinta locul pe care se construieste sau se repara o cladire, un obiectiv industrial, un pod, un baraj, o sosea, etc.. Asiguram servicii de inchiriere containere santier pentru lucrari rezidentiale, office, industriale si comerciale. Orice firma de constructii care se respecta vrea sa ofere clientilor servicii profesioniste. Acelasi scop il avem si noi. Va stam la dispozitie cu containere si ne luam angajamentul ca tot molozul strans va fi transferat in locurile special amenajate. Putem asigura golirea benelor de fiecare data cand este nevoie. Trebuie doar sa fim anuntati de umplerea acestora. Moment in care echipa noastra se va deplasa la santier si va evacua containerul care este plin.

Oferim servicii de inchiriere containere santier in Bucuresti si Ilfov. In bena poate fi incarcat tot molozul rezultat de la renovari si amenajari interioare sau exterioare, consolidari, reabilitari sau lucrari de tamplarie PVC si aluminiu. Indiferent daca proiectul presupune constructia sau modernizarea unui bloc, noi suntem dispusi sa va ajutam cu servicii profesioniste de inchiriere containere santier. Va garantam faptul ca proprietatea unde s-a desfasurat proiectul va ramane curata dupa ce contractul de colaborare dintre noi a luat sfarsit. Si, astfel, toate partile implicate vor fi pe deplin satisfacute. Acum puteti scapa rapid, eficient si conform legilor in vigoare de tot molozul care rezulta in urma proiectelor prin intermediul nostru. Molozul va fi descarcat la groapa de gunoi cu care avem contract, dupa care vom readuce containerul pe santier daca este cazul. Comunicarea este foarte importanta in scopul de a realiza o colaborare stransa si profesionista. Nu ezitati sa ne adresati orice intrebare care va macina. De asemenea, suntem dispusi sa va oferim si o lista cu materialele nepericuloase pe care le transportam. Dar suntem convinsi ca muncitorii firmei de constructii pe care o conduceti au deja temele facute.

Inchiriere containere santier pentru firme de constructii

Inchiriere containere santier pentru firme de constructii

Inchiriere containere santier pentru firme de constructii

Asiguram servicii inchiriere containere santier inclusiv pentru persoanele fizice. Pentru ca nu este exclus ca dumneavoastra sa aveti cunostintele necesare si, impreuna cu rudele sau prietenii, sa ridicati o cladire pe cont propriu. Comanda se face cu o zi in avans, iar plata cash, la livrare. Asa cum am precizat si mai sus, in container pot fi depozitate orice tip de deseuri care nu pot atenta la siguranta naturii. Insa, inainte sa demarati lucrarile, va sfatuim sa obtineti toate autorizatiile necesare. Altfel, autoritatile locale va vor amenda drastic. Avizul il puteti obtine doar dupa ce veti prezenta la dosar o dovada ca ati incheiat un contract cu o firma de transport moloz. Asta deoarece statul vrea sa se asigure ca nu veti abandona molozul in strada. Noi va oferim hartia de care aveti nevoie si un serviciu de inchiriere containere santier in urma caruia perimetrul pe care ati construit cladirea va ramane curat. Molozul pe care il vom ridica va ajunge la groapa de gunoi in asa fel incat nici una dintre parti sa nu aiba de suferit. Acum aveti sansa sa scapati de tonele de deseuri fara prea multe batai de cap. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne solicitati sprijinul. Vom raspunde pozitiv cererii dumneavoastra, indiferent de tipul proiectului pe care il veti demara.

Prezenta unui containerelor pe santiere este covarsitoare. Practic, o lucrare de anvergura poate incepe doar dupa ce benele au ajuns pe proprietatea respectiva. Acestea vor stationa in curtea beneficiarului sau pe trotuar, insa fara sa incurce circulatia. De acest lucru se va asigura firma noastra. Nu vom plasa niciodata un container intr-un loc foarte circulat de pietoni. Asta pentru ca exista riscul unor amenzi usturatoare. Vom gasi intotdeauna cea mai potrivita solutie in asa fel incat nimeni sa nu aiba de suferit. Oferim servicii de inchiriere containere santier in Capitala si zonele limitrofe. Cu un simplu apel la numarul de telefon din pagina de contact, a doua zi, de dimineata, vi se va pune la dispozitie un container de 7 metri cubi. Caruia va trebui sa ii asigurati umplerea, in timp ce noi ne vom ocupa de golirea in locurile special amenajate. Incheiem contracte cu firme de constructii si persoane fizice care au nevoie de containere unde sa depoziteze deseurile care provin din constructii, consolidari, renovari, lucrari de fatada, etc.. Suntem dispusi sa oferim preturi preferentiale, care pot fi negociate la telefon. Vom gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra indiferent de tipul de lucrare pe care ati inceput-o. Toate deseurile vor fi descarcate la groapa de gunoi cu care avem contract.