Transport marfuri

Transport marfuri pentru persoanele fizice si juridice.

Trebuie sa transportati marfa de la magazin, depozit, siloz sau alta locatie si nu stiti cu cine si cum?

Doriti un transport sigur, ieftin si rapid?

Atunci ati ajuns unde trebuia deoarece va punem la dispozitie un serviciu complet de transport marfuri.

Va punem la dipozitie autoutilitare de 3.5 tone cu o capacitate de 2.000 kg si personal propriu care incarca si descarca marfa acolo unde aveti nevoie. In plus, dispunem de echipamente speciale de protectie (chingi, curele, franghie) cu care vom securiza bunurile pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit.

Echipa noastra va asigura transportul marfii in cele mai sigure conditii, rapid si fara costuri ascunse deoarece toate taxele sunt incluse.

Transport marfuri de orice tip: materiale de constructii, legume, fructe, cereale, baxuri, cutii, mobilier, alimente, haine, absolut orice.

Ne dorim sa participam la succesul dumneavoastra prin eficienta si calitatea serviciilor pe care le oferim.

Nu ezitati si contactati-ne la 0727 656 366 pentru o programare si nu veti regreta!

Transport marfuri cu utilitare de 3.5 tone

Transport marfuri cu utilitare de 3.5 tone

Transport marfuri cu utilitare de 3.5 tone

Suntem o firma autorizata de transport marfuri care ofera clientilor servicii de inalta calitate. Intervenim la fata locului cu utilitare de 3.5 tone si cu personal calificat pentru incarcare si descarcare. Transport marfuri de la magazin, depozit la adresa indicata. Cantitatea nu are absolut nici o importanta pentru noi. Raspundem pozitiv oricarei solititari. Transport marfuri de orice tip pentru persoanele fizice si juridice.

Activitatile de manipulare ridica intr-o masura mai mare sau mai mica costul total al transporturilor. In vederea eficientizarii procesului de transport in general si a activitatilor de manipulare in special, se poate actiona in doua moduri:
– eliminarea manipularilor inutile;
– marirea volumului de marfa manipulata.

Primul mod tine de optimizarea organizarii, coordonarii, conducerii si controlului manipularii. Al doilea mod se realizeaza prin gruparea marfurilor intr-o unitate de incarcatura.
Unitatea de incarcatura este rezultatul gruparii marfurilor intr-un tot unitar si coerent in limita unor dimensiuni si mase, formata din marfuri ambalate sau neambalate, din unul sau mai multe produse, identice sau diferite, care pastreaza un caracter de permanenta pe perioada activitatilor de manipulare, transport si depozitare, de la locul de formare pana la utilizare.

Pe de alta parte, transport marfuri cu personal bine instruit si dube echipate corespunzator. Marfa este securizata cu chingi, curele puternice si franghie pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit. Oferim garantia ca marfa va ajunge la destinatie fara sa sufere daune.

Mijloacele de grupaj reprezinta dispozitivele si echipamentele utilizate la formarea unitatii de incarcatura. Ele se impart in doua categorii:
(a) dispozitive suport pentru marfuri;
(b) echipamente de arimare pe suport a marfurilor.
Dispozitivele suport sunt:
– de forme si dimensiuni prestabilite;
– in general standardizate;
– in general refolosibile;
– apte a fi manipulate cu mijloace manuale si / sau mecanizate de manipulare;
– capabile de a cuprinde si a purta o anumita cantitate de marfuri.

Transport marfuri cu manipulatori cu experienta

Transport marfuri cu manipulatori cu experienta

Transport marfuri cu manipulatori cu experienta

In tehnologia moderna de transport de intalnesc doua categorii de dispozitive suport standardizate: paletul si containereul, dar se utilizeaza si alte categorii de dispozitive, in general nestandardizate (diferite tipuri de cutii si lazi).
Ca echipamente de arimare a marfurilor in si pe dispozitivele suport, cele mai folosite sunt: chingile, slingurile, folia termocontractibila, sarma de balotare, lanturile si cablurile, penele, pernele gonflabile, rigle etc..

Transport marfuri cu manipulatori cu vasta experienta. Acestia incarca bunurile dumneavoastra in utilitara si le descarca la adresa indicata. Nu veti fi nevoit sa depuneti nici un efort daca veti apela la serviciile noastre.

Tehnologiile de grupare a marfurilor cele mai utilizate sunt:
(a) pachetizarea;
(b) paletizarea;
(c) containerizarea.

Aceste tehnologii permit transportul in masa a marfurilor, cu toate modurile, cu costuri minime si timpi redusi pentru operatiile de transbordare, incarcare si descarcare.

Pachetizarea reprezinta gruparea mai multor marfuri , de acelasi fel sau diferite, ambalate sau neambalate, intr-un tot unitar ce poate constitui in acelasi timp si unitate de manipulare si transport.
Pentru pachetizare se utilizeaza in general urmatoarele elemente de fixare:
• slinguri (din poliester sau material textil);
• chingi (din poliester sau material textil);
• sarme si benzi de balotare (la acestea se impune protejarea locurilor prin care trece sarma sau banda).

Suntem o firma autorizata de transport marfuri care ofera servicii de calitate ridicata, menite sa depaseasca asteptarile clientilor. Marfa dumneavoastra va ajunge la destinatie in siguranta, chiar daca este fragila si necesita un regim special de transport.

Exista si situatii in care se procedeaza la pachetizarea speciala. Acest sistem necesita elemente speciale de prindere si imobilizare cum ar fi: scanduri marginale, de distantare, rigle, elemente metalice de legatura, poliester, folii, benzi etc.
Marfurile pretabile la pachetizare sunt: cheresteaua, hartia, textilele, tevile, tabla si laminatele, geamurile si parbrizele, materialele de constructii etc.
Pentru protectia pachetelor si ambalajelor la actiunea concentrata a benzilor de arimare pretensionate se utilizeaza piese de colt din cauciuc, metal, plastic etc.

Paletizarea reprezinta gruparea mai multor unitati de marfa, ambalate sau nu, pe un singur suport numit palet sau paleta.
Paletul este platforma de incarcare, cu sau fara pereti, cadre sau montanti, formata din doua placi unite intre ele prin antretoaze, sau dintr-o placa ce se sprijina pe doua picioare, suporti sau role a caror inaltime mina sa permita manipularea cu utilaje cu furci, instalatii de prindere in cablu si carlig sau cu mijloace automatizate.

Transport marfuri cu utilitare de 3.5 tone si personal bine instruit. Vom utiliza inclusiv dolly-uri pentru a ne asigura ca bunurile dumneavoastra vor fi protejate de orice daune. La manipularea marfii, va participa o echipa formata din doua, trei persoane. Insa daca volumul este mare, putem trimite chiar si patru, cinci, sase sau chiar sapte muncitori. Vom face tot ce depinde de noi pentru a-ti oferi un serviciu care sa te satisfaca din toate punctele de vedere.

Paletii (sau paletele) se clasifica din punctul de vedere al:
1. utilizarii
– de uz general (destinate unei game variate de marfuri)
– speciali (de exemplu, palete pentru butoaie, palete rezervoare)
2. formei: plani cu sau fara aripioare; cu montanti; cu cadre sau pereti; lazi (boxpaleti)
3. accesului si mobilitatii:
– cu role
– cu doua sau patru intrari
– reversibile sau nereversibile.