Transport mobilier

Oferim servicii de transport mobilier in Bucuresti si in tara.

Transportam mobila cu utilitare de 3,5 tone si volum de 10 metri cubi.

Asiguram personal calificat pentru mutari mobilier. Personalul nostru ridica mobila din apartament si o descarca la locatia dorita de dumneavoastra.

Pentru a putea obtine un pret cat mai bun, aveti posibilitatea sa demontati singur mobila si sa impachetati obiectele personale. Atunci cand doriti putem face noi asta.

Transportam mobila pe toata suprafata tarii cu plecare sau sosire in Capitala.

Onoram orice comanda, chiar si atunci cand aveti de mutat doar un obiect,

Pretul se stabileste in functie de distanta si de numarul de obiecte.

Puteti obtine mai multe informatii despre ofertele pe care le-am pregatit la 0727 656 366.

Transport mobilier in Bucuresti si provincie

Transport mobilier in Bucuresti si provincie

Transport mobilier in Bucuresti si provincie

Procesul de mutare este unul dificil si trebuie pregatit corespunzator in asa fel incat mobilierul si celelalte articole sa ajunga la noua adresa in siguranta. Daca nu aveti mijlocul de transport necesar si nici personal dispus sa va ajute, va recomandam sa lasati totul in seama noastra. Suntem o firma autorizata de transport mobilier in Bucuresti si provincie care pune la dispozitia persoanelor fizice si juridice servicii complete. Inainte de a ne contacta, va rugam sa sortati toate elementele din locuinta.

Nu are nici un rost sa cheltuiti bani cu relocarea unor obiecte care nu se potrivesc la noua adresa sau care sunt vechi si nu mai au nici o insemnatate pentru dumneavoastra. Renuntati la absolut orice articol pe care nu l-ai mai utilizat de peste doi ani. Pentru a salva timp si bani, este indicat sa mutati doar mobilierul si produsele care va mai sunt cu adevarat de folos. Nu va lasati purtat de nostalgie atunci cand sortati elementele.

Dupa ce ati stabilit care sunt obiectele pe care le veti lua la noul domiciliu, ne puteti solicita sprijinul. La data si ora stabilite, o echipa formata din doi, trei muncitori se va deplasa la adresa indicata. Pentru ca procesul de mutare sa decurga perfect, trebuie sa stim care sunt dimensiunile holurilor si usilor de la noul camin. Pe cele ale actualului le vom determina noi. Asta pentru a stabili ce piese de mobilier necesita demontarea, operatiune de care se va ocupa un tamplar cu experienta.

De regula, canapeaua, biblioteca, biroul sau paturile vor trebui dezasamblate. Dar nu se stie niciodata. Este posibil sa nu fie nevoie. In orice caz, toate componentele si obiectele vor fi ambalate, in functie de materialul din care sunt fabricate, cu folie cu bule, folie de plastic, prosoape, paturi si securizate cu foarte multa banda adeziva. Mobilierul va fi coborat pe scari sau cu liftul, in asa fel incat circulatia sa nu fie afectata. Oferim servicii transport mobilierul de calitate ridicata cu personal calificat si dube incapatoare.

In utilitara de 3.5 tone, mobilierul va fi securizat cu echipamente speciale pentru a nu se deplasa cat timp se afla in miscare. De asemenea, soferul va conduce prudent si nu se va angrena in depasiri periculoase, care sa puna in pericol bunurile. La descarcare, elementele vor avea parte de aceeasi atentie si vor fi plasate in locul dorit din noua locuinta.

In final, tamplarul va asigura remontarea corpurilor care au necesitat demontarea. Pasii prezentati pana acum sunt valabili inclusiv in cazul unui serviciu de transport mobilier de la depozit, magazin sau alta locatie la adresa dumneavoastra. Vom pleca la drum doar dupa ce ne vom asigura ca elementele se afla in starea perfecta pentru a fi deplasate. Oferim servicii complete de transport mobilier in Bucuresti si in tara, cu plecare din Capitala. Preturile sunt negociabile si sunt stabilite de comun acord cu dumneavoastra inca de la primul apel telefonic.

Transport mobilier – scurt istoric

Transport mobilier - scurt istoric

Transport mobilier – scurt istoric

Transporturile asigura circulatia persoanelor, marfurilor si informatiei, contribuind astfel la dezvoltarea relatiilor comerciale si la cresterea nivelului de civilizatie.

Transporturile sunt o componenta nelipsita activitatilor econmice, deoarece stabileste legaturile:
materii prime – productie – consum, intre generatorul de informatie si receptorul acesteia, intre consumatorul turistic si produsul turistic. De asemenea, trasporturile au participat si participa la dezvoltarea economiei mondiale, la iesirea din izolare a comunitatilor umane, la exploatarea unor noi teritorii, la integrarea in sistemele generale informationale si in general la cresterea ninvelului de civilizatie.

Incepand cu secolul al XVIII- lea, pe fondul revolutiei industriale se manifesta si o revolutie a trasporturilor: inventarea masinii cu aburi utilizata mai intai in navigatie, apoi aparitia si extinderea trasporturilor feroviare in secolul al XIX- lea, inventarea automobilului la sfarsitul secolului al XIX-lea si a avionului la inceputul secolului al XX-lea. In secolul al XX-lea trasporturile inregistreaza salturi calitative deosebite, in privinta capacitatii de transport, vitezei, sigurantei, consumului redus de combustibil, premitand astfel conectarea economiilor nationale si dezvoltarea economiei mondiale.

Transporturile au patruns peste tot, scurtand de multe ori distanta de parcurs intre difeite tari sau continente : s-au construit canale de legatura intre:
– mari si oceane (Panama, Suez)
– fluvii si lacuri(Dunare-Main- Rhin, Volga – Don, Panama-Paraguay)
– Marile Lacuri – Sf. Laurentiu
– Canale submarine (Seikan, Eurotunel)
– Tunele rutiere si ferofiare in zonele montane inalte( Muntii Alpi, Muntii Anzi)

De asemenea, viteza de transport a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa: viteza automobilelor a crescut de la 20 km/h la 250-300 km/h; viteza trenurilor de la 60-80 km/h la 250 km/h si peste 300 km/h pentru trenurile de mare viteza; avioanele de pasageri ajung la 1000 km/h, iar aeronavele spatiale ating 2000km/h. Si capacitatea de transport a sporit:
6-40 t pentru autocamioane, 75-100 t pentru vagoanele de marfa, 400-500 locuri pentru marile avioane de pasageri, 150000-500000 tdw pentru marile nave maritime( supertancuri).

Transporturile multimodale ( intermodale sau combinate) utilizeaza mai multe modalitati de transport pentru dirijarea marfurilor grupate pe unitati de incarcare-descarcare. Una dintre cele mai importante tehnici utilizate in transportul intermodal este transportul marfurilor containerizate ( recipiente inchise). Acesta s-a dezvoltat in ultimele decenii, asigurand o mai buna operativitate a procesului de incarcare-descarcare-transbordare a marfurilor, scaderea cheltuielilor de transport, cresterea eficentei si colelarea diferitelor tipuri de transport.
Schimburile internationale sunt in present schimburi intermoetropolitane. Marile orase ale lumii reprezinta si puncte de convergenta a diferitelor axe de transport: mari gari, noduri rutiere, porturi, aeroporturi. Sin u putine metropole s-au dezvoltat pe baza schimburilor comerciale asigurate de diferite tipuri de transport( maritime, fluvial, feroviar, rutier).